Vitamina.cat
Solucions efectives en branding, comunicació i edició de llibres.

 

Si desitgeu conèixer alguns dels projectes realitzats per vitamina.cat o ens voleu fer alguna consulta, podeu contactar amb nosaltres a informacio@vitamina.cat

Oferim serveis en plantejament estratègic, creativitat, disseny, edició, realització i producció.

 

Branding
Creem l’estratègia de posicionament més adequada per a cada client, tenint en compte els objectius a curt i a llarg termini, i determinant els mitjans més adients per aconseguir-ho.

 

Naming
Ideem noms amb concepte, capaços de comunicar uns valors, un to i una personalitat.

 

Disseny de la marca
Dissenyem marques amb personalitat pròpia, transmissores de valors.

 

Identitat corporativa
Apliquem de forma coherent la identitat corporativa per crear marques fortes, amb caràcter propi i que perdurin en el temps.

 

Packaging
Dissenyem packagings efectius per aconseguir el millor posicionament en el punt de venda i ser determinants en l’elecció de consum d’una marca.

 

Comunicació corporativa
Aportem solucions creatives i eficients per a campanyes de publicitat, mailings, màrqueting viral, etc.

 

Aplicacions interactives
Desenvolupem aplicacions interactives per donar resposta a necessitats de comunicació en entorns web, xarxes socials, etc.
Dissenyem i programem aplicacions específiques per a la gestió de museus, centres d’interpretació, centres educatius, etc.

 

Editorial
Editem llibres únics i singulars, llibres corporatius, llibres d’encàrrec per a empreses i institucions. Treballem en tots els processos: des de la idea conceptual, la redacció de l’obra, traduccions, disseny i maquetació, reportatges fotogràfics i documentació, fins a la producció i la impressió.